Τμήμα Ιατρικής
Πανεπιστημίου Πατρών
>Πανεπιστημίου Πατρών
HQA

Παναγιώτης Δ. ΜέγαςΑγαπητοί  επισκέπτες,

Σας  καλωσορίζουμε στον διαδικτυακό τόπο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Π​ατρών ιδρύθηκε το 1977 και δέχεται περισσότερους από 180 φοιτητές ετησίως. Είναι αναγνωρισμένη ως μία από τις καλύτερες σχολές στην Ελλάδα και κατέχει εξέχουσα θέση στην εκπαίδευση και κατάρτιση των ιατρών της επόμενης γενιάς. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τη διοικητική οργάνωση και λειτουργία της Ιατρικής Σχολής μας καθώς και για τις υπηρεσίες που προσφέρονται στους φοιτητές μας.

Διαχρονικός στόχος της Ιατρικής Σχολής μας είναι η παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, η ανάπτυξη της έρευνας, η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες της Νοτιοδυτικής Ελλάδος καθώς και η συμμετοχή μας σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο. Η έρευνά μας ενσωματώνει όλες τις βασικές επιστήμες και τις κλινικές ειδικότητες με ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία και την πρόοδο της ιατρικής περίθαλψης. Όλες μας οι εκπαιδευτικές, ερευνητικές και κλινικές δραστηριότητες παρουσιάζονται με σαφήνεια στην ιστοσελίδα μας και πιστεύουμε ότι θα τις βρείτε πολύ χρήσιμες. 

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών είναι κτισμένη σε μια όμορφη πανεπιστημιούπολη σε πολύ κοντινή απόσταση από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στα προάστια της Πάτρας, μιας πόλης με σημαντική ιστορία και πολιτιστική δραστηριότητα.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας και σας ενθαρρύνουμε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα και τις πολλές ευκαιρίες που προσφέρει η Σχολή μας.

Παναγιώτης Δ. Μέγας

Καθηγητής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας
Πρόεδρ​ος Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών

40 χρόνια Τμήμα Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
eudoxus
academicid
nemertes
diavgeia
Back to top