Τμήμα Ιατρικής
Πανεπιστημίου Πατρών
Ανακοινώσεις

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ - ΑΙΤΗΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ

Ιουλ 23, 2020 09:21

Προπτυχιακές Σπουδές

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η  Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

 

up_2017_logo_gr.jpg

     

Logo_ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ_ΠΠΣ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Tel.: 2610/969100-8

Fax:  2610/997393

E-mail: secretary@med.upatras.gr

Web site: www.med.upatras.gr 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι προπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος Ιατρικής που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Ιατρικής και πρόκειται να ορκιστούν στην προσεχή ορκωμοσία, έχουν τη δυνατότητα να τους χορηγηθεί βεβαίωση περάτωσης σπουδών, στις 5 Αυγούστου 2020 και ώρα 10.00 π.μ.

Παρακαλείσθε να αποστείλετε τη σχετική αίτηση με ηλεκτρονικό μήνυμα. Κατόπιν του αιτήματός σας, η βεβαίωση περάτωσης σπουδών θα σας αποστέλλεται με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε email που θα μας υποδείξετε στην αίτησή σας και το οποίο έχετε καταχωρήσει στην ηλεκτρονική γραμματεία, σε διαφορετική περίπτωση παρακαλείσθε να χρησιμοποιείτε το ιδρυματικό email.

H βεβαίωση θα χορηγείται και στη γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής (θυρίδα εξυπηρέτησης) τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (γάντια, μάσκες, αποστάσεις), ως προληπτικό μέσο κατά της εξάπλωσης του Kορωνοϊού. 

Η αίτηση ορκωμοσίας  θα κατατίθεται την ίδια ημέρα (5.8.2020) και οι φοιτητές που δεν θα προσέλθουν, θα μπορούν να αποστείλουν τα δικαιολογητικά μέσω email.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για συμμετοχή στην ορκωμοσία.

 

Τέλος σας πληροφορούμε ότι η ορκωμοσία  των προπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών θα πραγματοποιηθεί την  Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020 αποκλειστικά μέσω τηλεδιάσκεψης, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός πολλών ατόμων σε κλειστό χώρο, ως προληπτικό μέσο κατά της εξάπλωσης του Kορωνοϊού. Οι υπό ορκωμοσία φοιτητές θα δώσουν τον Όρκο, ενώ η αποστολή του Πτυχίου θα πραγματοποιηθεί μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών, μετά την ορκωμοσία.

Θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση που αφορά στην περαιτέρω διαδικασία.

 

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση που αφορά στον τρόπο αποστολής αίτησης για την βεβαίωση περάτωσης, τις ημερομηνίες που θα σταλεί καθώς επίσης και τα email που θα σταλεί.

 

Επίσης θα υπάρξει και ανακοίνωση σχετικά με την αίτηση ορκωμοσίας.

 

Παρακαλούμε όπως μην πραγματοποιείται  αποστολή email για την χορήγηση της βεβαίωσης πριν ανέβει στην ιστοσελίδα  η νέα ανακοίνωση.

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

 

 

 

 

Επιστροφή